Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COMPLEX TURISTIC SUIOR - COTA 1000


Descriere

INFORMATII GENERALE
Complex Turistic Suior este situat in judetul Maramures, la 18 km de Baia Mare. Accesul spre complex se face pe DN 18, pe traseul Baia Mare - Baia Sprie - Sighetu Marmatiei. Locatia este semnalizata cu indicatoare la intersectia dintre DN 18 si soseaua secundara care duce la complex.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Complex Turistic Suior - Cota 1000 este format din trei cabane rustice, Gutai, Tibles si Pietrosu, denumite astfel dupa vestitii munti ai Maramuresului.


DESCRIERE CAMERE
Fiecare cabana dispunde de 5 camere duble si un living spatios pentru relaxare. Toate camerele sunt dotate cu mobilier rustic si toate facilitstile moderne: mobilier rustic, minibar, televizor, televiziune prin satelit, cabina dus.


SERVICII DE MASA
Restaurantul este construit in acelasi stil rustic si elegant, stil care caracterizeaza intreaga locatie de la Cota 1000. Are capacitatea de peste 100 de locuri in interior, locuri dispuse atat in partea de jos, cat si in cea de sus.
Bucataria romaneasca este valorificata din plin, intreg meniul fiind dominat de preparate traditionale cum ar fi: mamaliguta cu branza in straturi si smantana, sarmale cu ciolan afumat, ciolan de porc cu varza haiduceasca, de preparate de pui si porc la gratar, de platouri rustice precum: Darnicia morosanului, Gustarea pastorilor, Placerea haiducilor, Ospatul drumetilor, toate acestea vin stropite din plin cu horinca verde de Maramures si cu vin la carafa, in acorduri de muzica moroseneasca, ingrediente care te fac sa te simti cu adevarat un oaspete pretuit.La demisolul restaurantului Suior Cota 1000 se afla barul cu posibilitatea de a primi peste 100 de persoane. Este locul ideal unde, schiorii obositi veniti de pe partie, se pot odihni in timp ce beau un vin sau o tuica fiarta, bauturi calde si reci. In sezonul cald turistii pot lua masa in aer liber pe cele 2 terase special amenajate la Suior Cota 1000. Una mai mica, avand 40 de locuri, situata in imediata apropiere a restaurantului si o a doua situata pe lac. Aceasta din urma are 60 de locuri.


De primavara pana toamna, dar chiar si iarna, la Cota 1000 oaspetii pot lua masa in aer liber la cele 2 terase special amenajate. Una mai mica, avand 40 de locuri, situata in imediata apropiere a restaurantului si o a doua, pe care am denumit-o putin poetic terasa plutitoare, brazdeaza lacul construit in varful muntelui. Aceasta din urma are 60 de locuri amenajate in stil rustic, stil ce se regasit peste tot. Aici, in timp ce vei servi o gustare sau vei savura un pahar de vin, poti vedea zbenguitul neobosit al pestilor la picioarele tale si poti admira natura idilica, care inconjoara aceste locuri absolut minunate.
La demisolul restaurantului se afla barul ce are posibilitatea de-a gazdui peste 100 de persoane. Acest loc noi l-am denumit generic Bar dupa schi, avand in vedere ca este folosit cu preponderenta iarna. Frumusetea localului este data de decorul sau din piatra, este locul ideal in care schiorii obositi, veniti de pe partie se pot odihni in timp ce beau un vin sau o tuica fiarta, bauturi calde si reci, alcoolice si nealcoolice si unde pot manca preparate de tip fast-food, toate intr-o atmosfera prietenoasa, inspirata de stilul cald al locului.

FACILITATI EVENIMENTE
Nici sala de conferinte de la Cota 1000 nu putea iesi din peisajul rustic al locului. Aceasta are capacitatea de 60 de locuri, pe scaune. Cu toate ca are o arhitectura si un mobilier cat se poate de rustic, dotarile ei sunt unele foarte moderne, avand: videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, aparatura audio-video, microfoane fixe.
Ambianta calda si prietenoasa a acestei incaperi face ca evenimentele organizate aici sa fie mai placute si mai inedite.


Complex Turist Suior - Cota 1000 se remarca indeosebi prin facilitatile oferite iubitorilor sporturilor de iarna.


Animalele de companie nu sunt acceptate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie