Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DescriereServiciul suplimentar Tratament este disponibil in cazul rezervarilor doar cu mic dejun inclus de la minim 7 nopti.

INFORMATII GENERALE: Copiii cazati in camere cu adulti nu beneficiaza de acces gratuit la strand. Se poate achita taxa de intrare la strand la fata locului la tariful afisat. Dispune de 868 de locuri de cazare, impartite in camere single, duble si apartamente.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE: Dintre dotari si facilitati mentionam: restaurant, terasa, sali de conferinte, sala de spectacole, sala de evenimente de 500 de locuri, baza de tratament, bazine de interior deschise pentru public in extrasezon, strand in exterior deschis pe perioada sezonului, lift, parcare.

FACILITATI UNITATE: Beneficiile medicale sunt asigurate de personal medical calificat in domeniul de specialitate BFT. Calitatea factorilor naturali, a dotarilor si a personalului profileaza Baza de tratament Padis pentru tratarea si recuperarea pacientilor care se incadreaza in urmatoarele afectiuni: Afectiuni reumatismale inflamatorii ca poliartrita reumatoida, spondilita anchilozanta, stari dupa reumatism articular acut; Afectiuni reumatismale degenerative: spondiloza cervicala, dorsala si lombara, cervicobrahialgie, lombo-radiculopatii, coxartroza, gonartroza, poliartroza; Afectiuni reumatismale abarticulare (de parti moi) ca: sindr. moifasciale, fibrozita generalizata, periartrite, tendopatii, entezopatii. Reumatismul metabolic in primul rand guta articulara. Stari disfunctionale dupa boli: ortopedico-chirurgicale si in primul rand post-traumatice, redori, sindrom AND, tromboflebite sechelare, dezechilibre musculare segmentare sau generale si dupa orice suferinta ortopedica operata sau imobilizata in aparate de contentie. Stari disfunctionale dupa suferinte neurologice si neurochirurgicale ca: Hemipareza sechelara prin AVC indiferent de etiologie. Mielite si stari sechelare dupa meningo-encefalite. Nevralgii, nevrite, radiculopatii in special cele generate de suferinta discala vertebrala. Stari sechelare, parapareza, tetrapareza dupa traumatism vertebral cu interesare medulara, in special cele operate cu stabilizare vertebrala. Stari de hernie de disc cervical sau lombare operate sau reoperate chiar in faze paretic. Stari de tumori cerebrale benign operate. Suferinte locomotorii asociate cu HTA stad, I si II, cardiopatie ischemica cronica, arteoriopatii, boala varicoasa si sechele tromboembolice. Boli metabolice ca: obezitatea, diabetul si guta.

DESCRIERE CAMERE: Camerele duble sunt formate din paturi twin (despartite sau alipite), aer conditionat, mocheta, balcon, minibar, tv, fotolii si masuta de cafea. Baia este cu cabina de dus, uscator de par. Fier de calcat disponibil la receptie. Hotelul nu dispune de paturi suplimentare.
LOCALIZARE: Hotel Padis se afla in apropiere de lacul cu nuferi si Hotel Lotus Therm. Complexul hotelier Padis este situat in nordul statiunii Baile Felix, la 400 de metri de Gara Baile Felix si 100 de metri de cea mai apropiata statie de transport in comun

ATRACTII TURISTICE: Pestera Ursilor, statiunea Stana de Vale, orasul Oradea - cetatea Oradea, Muzeul Art Nouveau - Casa Darvas La Roche, avenul de la Beftia, rezervatia naturala Nimphaea Lotus Thermalis de la Baile 1 Mai.

POLITICI: Este necesara trimiterea de la medicul de familie si cardul de sanatate, adeverinta de salariat sau cupon de pensie, cu recomandarea necesitatii tratamentului de recuperare medicala.

SERVICII DE MASA: Se acorda in restaurantul propriu, in regim bufet sau a la carte. In cadrul sejururilor cu pensiune completa sau demipensiune, intrarea se face cu cina in ziua de check-in, si iesirea cu mic dejun in ziua de check out.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie