Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Minerva Grand Hotel Resort & Spa


Descriere

INFORMATII GENERALE
Grand Hotel Minerva va invita sa descoperiti in Baile Herculane rafinamentul, ospitalitatea si confortul unui hotel de 4 stele, un concept deosebit pentru una dintre cele mai vechi statiuni balneo din lume.


DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Situat in centrul statiunii Baile Herculane, una din cele mai vechi statiuni balneare ale lumii, celebra pentru miraculoasele ape termale, pune la dispozitia oaspetilor toate facilitatile pentru un sejur de odihna, tratament sau business perfect.


FACILITATI UNITATE
Fitness/Wellness/Sport: piscina acoperita - bazin inot semiolimpic, jacuzzi, bai Kneipp, SPA - 5 saune (uscata, umeda - Hammam, infrarosu, sauna salina, biosauna) hidroterapie, baza tratament, sala fitness, bazin copii.
Tratament: se efecteaza in baza proprie Balneo Minerva: electroterapie, ultrasunete, bai de sulf, magnetoterapie, ozonoterapia, aerosoli, impachetari in parafina, kineto, unde scurte, bai de plante, laser, bai galvanice, reflexoterapie, bai cu CO2 si bule.


DESCRIERE CAMERE
Duble: 164 - 114 camere matrimoniale, 50 camere twin
Apartamente: 13 - Acestea ofera un spatiu de cazare divizat intr-un living spatios cu canapea extensibila si un dormitor matrimonial, alaturi de un dressing generos.
Suite: 8 - compuse din doua camere comunicante, concepute special pentru familiile cu copii, ofera un salon cu canapea extensibila, birou de lucru, minibar, tv, wireless dar si dormitoare in varianta matrimoniala. Papucii, halatele, uscatorul, produsele cosmetice sunt doar cateva elemente ce se regasesc in baile dvs, pe langa cele doua balcoane aferente suitelor, care va vor incanta simturile prin aportul de aer proaspat de munte si peisaje deosebite, in orice moment din zi sau din seara.


LOCALIZARE
Grand Hotel Minerva este situat aproape de centrul statiunii.

ATRACTII TURISTICE
Cheile Tesnei, trasee pentru alpinism, Parcul Natural Domogled, Valea Cernei (relief carstic), Palatul Coronini, Grota cu aburi, Sapte Izvoare, Grota Haiducilor, ruinele Castrului Roman Drobeta, ruinele Cetatii Sarmisegetuza, Muzeul Nicolae Cena, Pestera Hotilor, Statuia lui Hercule, Cascada Cociu.


SERVICII MASA
Restaurantul Sarmis cu o capacitate de servire de 200 persoane, combina spatiile deschise cu separeuri discrete oferind intimitate si confort, in timp ce Restaurantul Dacia doreste sa va fie alaturi pentru evenimentele speciale din viata, aniversari, simple petreceri intre prieteni, sau cine festive corporate. Fiecare dintre cele doua restaurante are deschidere catre o terasa in aer liber, unde in sezonul de vara puteti servi de la aperitive si pana la deserturi, toate acompaniate de vinuri si bauturi alese cu grija.
FACILITATI EVENIMENTE
2 sali de conferinta de 80 respectiv 200 locuri dotate cu: ecran proiectie, 2 LCD Samsung, LED videoproiector digital, sonorizare ambientala tavan, 2 microfoane mobile, 2 microfoane tip lavaliera BOSCH, lumini dimmabile, prezidiu, auditoriu, iluminare perimetrala, scafe tavan cu lumini LED, echipament videoconferinta, conectare prezentare video prin conectori, internet cablu WiFi, flipchart si consumabile.


Servicii suplimentare contra cost: parcare, masaj de relaxare, proceduri beauty, masaj cu pietre vulcanice, reflexoterapie, bai aromate cu plante.

DESCRIERE OFERTE
TRATAMENT 5 nopti - Demipensiune - Intrare Duminica
Include mic dejun si cina bufet suedez, internet, acces gratuit Armonia Spa (piscine, fitness, jacuzzi, bai kneipp, 5 saune), consultatie medicala, 4 proceduri terapeutice / zi (in functie de prescriptia medicului balneo), 5 zile de tratament/adult. Procedurile ce se pot efectua in baza de tratament: laser, unde scurte, ultrasunet, magnetoterapie, terapie prin radiofrecventa, parafina, curenti, bai cu sulf, bai CO2, bai galvanice, dus subacval, aerosoli, kinetoterapie, masaje terapeutice, ozonoterapie, impachetari cu namol. Procedurile se stabilesc direct de medicul balneo, nu se pot schimba decat la solicitarea si sub aprobarea medicului balneo. Tratamentele se efectueaza de luni pana sambata inclusiv. Oaspetii beneficiaza de cina in ziua de check in si mic dejun in ziua check out. Cazarea se face incepand cu ora 16.00.Oferta valabila doar cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

TRATAMENT 6 nopti - Demipensiune - Intrare Duminica
Include mic dejun si cina bufet suedez, internet, acces gratuit Armonia Spa (piscine, fitness, jacuzzi, bai kneipp, 5 saune), consultatie medicala, 4 proceduri terapeutice / zi (in functie de prescriptia medicului balneo), 6 zile de tratament/adult. Procedurile ce se pot efectua in baza de tratament: laser, unde scurte, ultrasunet, magnetoterapie, terapie prin radiofrecventa, parafina, curenti, bai cu sulf, bai CO2, bai galvanice, dus subacval, aerosoli, kinetoterapie, masaje terapeutice, ozonoterapie, impachetari cu namol. Procedurile se stabilesc direct de medicul balneo, nu se pot schimba decat la solicitarea si sub aprobarea medicului balneo. Tratamentele se efectueaza de luni pana sambata inclusiv. Oaspetii beneficiaza de cina in ziua de check in si mic dejun in ziua check out. Cazarea se face incepand cu ora 16.00.Oferta valabila doar cu bilet de trimitere de la medicul de familie.


TRATAMENT 9 nopti - Demipensiune - Intrare Duminica
Include mic dejun si cina bufet suedez, internet, acces gratuit Armonia Spa (piscine, fitness, jacuzzi, bai kneipp, 5 saune), consultatie medicala, 4 proceduri terapeutice / zi (in functie de prescriptia medicului balneo), 8 zile de tratament/adult. Procedurile ce se pot efectua in baza de tratament: laser, unde scurte, ultrasunet, magnetoterapie, terapie prin radiofrecventa, parafina, curenti, bai cu sulf, bai CO2, bai galvanice, dus subacval, aerosoli, kinetoterapie, masaje terapeutice, ozonoterapie, impachetari cu namol. Procedurile se stabilesc direct de medicul balneo, nu se pot schimba decat la solicitarea si sub aprobarea medicului balneo. Tratamentele se efectueaza de luni pana sambata inclusiv. Oaspetii beneficiaza de cina in ziua de check in si mic dejun in ziua check out. Cazarea se face incepand cu ora 16.00.Oferta valabila doar cu bilet de trimitere de la medicul de familie.


TRATAMENT 11 nopti - Demipensiune - Intrare Duminica
Include mic dejun si cina bufet suedez, internet, acces gratuit Armonia Spa (piscine, fitness, jacuzzi, bai kneipp, 5 saune), consultatie medicala, 4 proceduri terapeutice / zi (in functie de prescriptia medicului balneo), 10 zile de tratament/adult. Procedurile ce se pot efectua in baza de tratament: laser, unde scurte, ultrasunet, magnetoterapie, terapie prin radiofrecventa, parafina, curenti, bai cu sulf, bai CO2, bai galvanice, dus subacval, aerosoli, kinetoterapie, masaje terapeutice, ozonoterapie, impachetari cu namol. Procedurile se stabilesc direct de medicul balneo, nu se pot schimba decat la solicitarea si sub aprobarea medicului balneo. Tratamentele se efectueaza de luni pana sambata inclusiv. Oaspetii beneficiaza de cina in ziua de check in si mic dejun in ziua check out. Cazarea se face incepand cu ora 16.00.Oferta valabila doar cu bilet de trimitere de la medicul de familie.


Taxa de statiune in valoare de 1% din prima noapte de cazare se achita la receptie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie