Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Hotel Roman


Descriere

INFORMATII GENERALE

Hotel Roman din Baile Herculane a fost construit prin inglobarea la parterul sau a Bailor Imperiale Romane, cu o vechime de aproape doua milenii.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Fie ca sunteti in vacanta sau faceti o iesire cu familia si prietenii, fie ca organizati un seminar sau participati la un training, fie ca aveti o intalnire de afaceri, planificati un eveniment festiv sau va intalniti cu prieteni din strainatate carora vreti sa le aratati un loc de o frumusete rara din Romania, Hotelul Roman va pune la dispozitie de fiecare data tot ce aveti nevoie.
Respectand frumusetea arhitecturala a Bailor Herculane si nobila sa istorie, Hotelul Roman se incadreaza perfect in formele din peisajul aproape salbatic. Amplasat pe stanca, in vecinatatea padurii, va fereste de zgomotele din centrul statiunii, oferindu-va in schimb ciripitul vesel al pasarilor si aerul curat.
Hotel Roman dispune de 29 camere single, 146 camere duble, 7 apartamente, baza de tratament proprie, piscina interioara, cabinete medicale, sala de gimnastica, restaurant, bar de zi, sala de conferinte, bai romane, parcare.


Tratament: boli ale aparatului locomotor si ale sistemului nervos periferic, sechele dupa traumatisme ale aparatului locomotor, afectiuni ale aparatului respirator, afectiuni ginecologice cronice, intoxicatii cu metale grele, boli digestive, afectiuni ale ochilor, sindrom supraponderal.
Sambata si Duminica nu se efectueaza tratament.


DESCRIERE OFERTE
Tratament 6 nopti
Include masa fisa cont in valoare de 300 Lei/sejur/adult, 3 proceduri/zi/adult de Luni pana Vineri (inclusiv) si 1 Baie de sulf. Pentru efectuarea tratamentului este nevoie de trimitere din partea medicului de familie si card de sanatate. SOCIETATEA NU ARE CONTRACT CU CASA DE ASIGURARI OPSNAJ, prin urmare aceste bilete nu sunt decontabile.


Tratament 9 nopti
Include masa fisa cont in valoare de 450 Lei/sejur/adult, 3 proceduri/zi/adult de Luni pana Vineri (inclusiv) si 1 Baie baie de sulf. Pentru tratament este nevoie de trimitere de la medicului de familie si card de sanatate.SOCIETATEA NU ARE CONTRACT CU CASA DE ASIGURARI OPSNAJ, prin urmare aceste bilete nu sunt decontabile.


Tratament 12 nopti
Include masa fisa cont in valoare de 600 Lei/sejur/adult, 3 proceduri/zi/adult de Luni pana Vineri (inclusiv) si 1 Baie de sulf. Pentru tratament este nevoie de trimitere de la medicului de familie si card de sanatate.SOCIETATEA NU ARE CONTRACT CU CASA DE ASIGURARI OPSNAJ, prin urmare aceste bilete nu sunt decontabile.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie