Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

INFORMATII GENERALE
Hotelul este situat in centrul statiunii
DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Hotelul dispune de restaurant, baza de tratament cu aparatura medicala, bazin si piscina interioara, centru SPA, parcare.
FACILITATI UNITATE
Balneoterapie cu ape minerale in baza de tratament a Hotelului TRAIAN. Aceasta are o suprafata de 1100 mp si poate asigura 1830 proceduri de tratament zilnic. Sunt tratate afectiunile tubului digestiv, hepato-biliare, renale, reumatismale, respiratorii si asociate (dermatologice, ginecologice, astenie, boli profesionale). Toate procedurile de tratament folosesc factori de mediu favorabili: ape minerale, sulfuroase, cloruroase, bromurate, sodice, calcice, magnezice si bioclimatul sedativ.
Baza de tratament dispune de spatii amenajate, instalatii si aparatura medicala pentru asigurarea urmatoarelor tratamente si proceduri: balneatie cu ape minerale, hidroterapie, kinetoterapie, masoterapie, electroterapie, terapie respiratorie, buvete. Tratamenetele se efectuaeza sub supravegherea personalului medical.
Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie), card de sanatate si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie
DESCRIERE CAMERE
Camerele sunt dotate cu Tv color, cablu, minibar, baie cu dus, internet.
ATRACTII TURISTICE
Manastirea Cozia (ctitorita in 1387 decatre Mircea cel Batran, Domnitorul Tarii Romanesti), cel mai vechi si mai important monument de arhitectura si arta medievala din Tara Romaneasca; Manastirea Ostrov, ctitorita in 1500 de Neagoe Basarab; Ruinele Castrului roman Arutela
SERVICIIDE MASA
Se acorda in restaurantul hotelului in sistem fisa cont sau meniu fix in functie de tipul ofertei.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie