Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

FACILITATI UNITATE
Dotari generale: restaurant propriu, parcare proprie, bar de zi,
Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber

DESCRIERE CAMERE
Dubla ECONOMY - vedere spate, nu au balcon dar au o usa mare cu protectie care permite uscarea hainelor afara. Beneficiaza in functie de disponibilitate de 2 sezlonguri la zona BRONZE a plajei Complexului Steaua de Mare, situata la 1200 de metri de complex (12 minute de mers) in zona Nordica a statiunii (cu o rezervare in prealabil).
Dubla STANDARD cu balcon - vedere la boulevard. Aceste camere beneficiaza in functie de disponibilitate de maxim 2 sezlonguri la plaja privata respectiv la piscina complexului sau de acces la zona BRONZE a plajei Complexului Steaua de Mare, situata la 1200 de metri de complex (12 minute de mers) in zona Nordica a statiunii (cu o rezervare in prealabil).
Apartament. Beneficiaza in functie de disponibilitate de 2 sezlonguri la plaja privata respectiv la piscina complexului sau de acces la zona BRONZE a plajei Complexului Steaua de Mare, situata la 1200 de metri de complex (12 minute de mers) in zona Nordica a statiunii (cu o rezervare in prealabil).

LOCALIZARE

Complexul Bran- Brad- Bega este situat in sudul statiunii la 30 m de plaja.

POLITICI
Persoanele peste 14 ani vor plati taxa de statiune.

SERVICII MASA

Facilitati incluse experienta all inclusive light:
3 mese in sistem open Buffet. In timpul meselor se servesc bauturi racoritoare, apa plata si carbogazoasa precum si bere/ vin.
Bauturi non alcoolice, cafea, bauturi alcoolice (bere, vin) la barul special amenajat la piscina complexului;
2 sezlonguri/ camera in functie de disponibilitate la piscina complexului
2 sezlonguri/ camera in functie de disponibilitate la plaja privata a Complexului Steaua de Mare situata la 15 minute de mers; orice apartament beneficiaza de 3 sezlonguri la plaja;
Acces la locurile de joaca exterioare din cadrul complexului;
Acces la programele de divertisment pentru copii si LIVE BAND Entertainment din cadrul Complexului Steaua de Mare situat la 15 minute de mers (pana la data de 8 Septembrie 2024)
Minibar in camera alimentat o data pe zi;
Internet wi-fi gratuit;
In cadrul serviciilor turistice nu sunt incluse locurile de parcare pentru autoturismele turistilor si nici paza acestora.
Parcarea autoturismelor se poate face pe aleile publice.
In momentul cazarii o garantie de 100 lei, care se returneaza in ziua de check-out va fi perceputa pentru fiecare persoana cazata in hotel.

FACILITATI COPII
Copiii 0-3 ani cazati in camera cu 2 adulti beneficiaza de gratuitate la cazare si masa.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie