Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

INFORMATII GENERALE
Vila Paradox este pozitionata in centrul statiunii Eforie Sud langa Cazino si parcul de distractii, la 200 m de plaja. Vila Paradox are in dotare 12 camere echipate cu tot ce este nevoie ca dvs sa va puteti bucura de o vacanta placuta si relaxanta. De asemenea, pune la dispozitie locuri de parcare gratuite. Locatia este amplasata in inima statiunii, avand in apropiere multe restaurante, terase si magazine.

DESCRIERE CAMERE
Pune la dispozitie camere duble, camere triple si apartamente dotate cu frigider, televizor, internet Wi-Fi gratuit, baie proprie si balcon.

LOCALIZARE
Vila Paradox este situata la 200 metri de mare si 400 metri de Lacul Techirghiol.
Plaja: larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare.

SERVICII MASA
se acorda in restaurantul sau pe terasa din incinta Vilei Paradox, in sistem a la carte cu bonuri valorice. Terasa Paradox este amplasata la 50 metri de faleza din Eforie Sud si ofera cea mai proaspata si diversificata mancare din statiune la preturi accesibile. Terasa Paradox este renumita pentru pizza si papanasii deliciosi.

FACILITATI COPII
CAMERA DUBLA- capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii 0- 9 ani sau 2 adulti si 2 copii: 1 copil 0- 9 ani + 1 copil 10- 13 ani
CAMERA TRIPLA- capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii: 1 copil 0- 9 ani + 1 copil 10- 13 ani sau 3 adulti
APARTAMENT- capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii: 0- 17 ani, 3 adulti si 1 copil 0- 17 ani sau 4 adulti si 1 copil 0- 9 ani


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie