Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Casa Humor

Descriere

INFORMATII GENERALE
Pensiunea Casa Humor este situata la doar 1 km de centrul orasului, la iesirea din orasul Gura Humorului spre Campulung Moldovenesc pe partea dreapta, la 100 m de la soseaua principala E576.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Pensiunea Casa Humor este compusa din 2 corpuri de cladire, totalizand 50 de locuri de cazare.

CASA HUMOR 4* se distinge de celelalte locatii de acelasi gen din zona, prin calitatea serviciilor oferite, tarife competitive.
Casa Humor te va primi intotdeauna cu bratele deschise pentru a-ti oferi clipe minunate intr-un cadru intim si primitor.
Pe langa weekend-urile si vacantele de destindere si agrement Casa Humor 4* este locul ideal pentru organizarea unor evenimente cum ar fi:


-conferinte;
-cursuri si seminarii;
-aniversari;
-petreceri de firma;
-seri festive;
-cantonamente sportive.


FACILITATI UNITATE
Contra cost: room service optional, serviciu de trezire clienti, transport la cerere la si de la aeroport, inchiriere table, remy, carti, transmitere/primire mesaje fax, optional spalat/ calcat lenjerie, excursii organizate la manastiri, se asigura transport si ghid, seara campeneasca cu program folcloric, masa traditionala si foc de tabara, o zi la stana cu degustare de branzeturi, miel, balmos, inchirieri atv-uri.

SERVICII DE MASA
Se asigura in unitatea restaurant Casa Humor, in sistem fisa cont.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.