Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

INFORMATII GENERALE
Pozitia privilegiata a hotelului, deschiderea spre mare sau spre lac care te imbie sa urmaresti un spectaculos rasarit al soarelui din Marea Neagra sau magnificul apus al acestuia in apele lacului Siutghiol, adierea continua a brizelor, precum si ambianta de relaxare si confort, sunt doar cateva elemente care fac din Hotelul IAKI o locatie speciala.

FACILITATI UNITATE
Dotari generale: restaurant, parcare proprie -exterioara (gratuita) pentru 60 de masini si garaj subteran-35 locuri (contra cost), piano-bar (50 locuri).
Sali de conferinta: 4 - (cu acces la internet): Sala BUCURESTI - cap.50 locuri; Sala ROMA - cap. 50 locuri ; Sala MADRID - cap.100 locuri; Sala VIENA - cap.200 locuri . Prin unirea salilor ROMA, MADRID, VIENA rezulta o sala cu o capacitate de 350 - 400 locuri.
Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber, piscina acoperita -semi-olimpica (21m lungime, adancime 1,30 / 1,40 m - 2,10 / 2,20 m), SPA -Center IAKI, teren sport mixt -fotbal si tenis, sala fitness, sala de aerobic, jacuzzi, sali de masaj, sauna uscata si umeda.
Va informam ca anul acesta Centrul Iaki Spa se va inchide pentru mentenanta anuala. Acesta nu va functiona in perioada 10.07-31.07.2024.
Ca in fiecare an, oaspetii hotelului beneficiaza de gratuitate la piscina exterioara si plaja privata, la sezlonguri si umbrele.

DESCRIERE CAMERE
Numar total camere: 122
Duble: 84 - dintre care 62 camere standard- (pat matrimonial sau cu paturi separate), o parte din camere au vedere spre mare; 20 camere superior cu paturi separate (se pot uni sau desparti), dispun de balcon, dormitor, hol mic cu fotolii si masuta (in prelungirea dormitorului), canapea extensibila, au vedere spre mare sau spre lac si 2 camere duble executive cu paturi separate (se pot uni sau desparti), canapea extensibila, terasa cu vedere frontala la mare.
Apartamente: 38 - dintre care 24 apartamente standard cu paturi separate (se pot uni sau desparti), living cu canapea extensibila, au vedere spre mare sau spre lac; 6 apartamente superior dispun de dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila, hol, au vedere spre lac; 5 apartamente executive cu pat matrimonial, canapea extensibila, terasa cu vedere frontala la mare si 2 apartamente prezidentiale- dispun de 2 dormitoare (unul cu paturi separate; unul cu pat matrimonial), living, 2 bai, vedere spre mare.

POLITICI
REGULAMENT HOTEL IAKI:
1. Ora de incepere a zilei hoteliere, ora de check-in este 16:00. In ziua plecarii, ora de eliberare/ check-out este 12.00.
-Tarifele pentru late check out sunt:
-intre orele 12.00-15.00 - 30% din valoarea cazarii
-intre orele 15.00-18.00 - 50% din valoarea cazarii
-dupa orele 18.00-100% din valoarea cazarii
Sunt fara acoperire si numai pe raspunderea Agentiei de turism acele promisiuni facute clientilor privind posibilitatea de preluare a camerei mai devreme de ora 16.00 sau eliberarea mai tarziu de ora 12.00 sau promisiunea de camere alaturate, sau pe un anumit etaj/ corp al hotelului.
2.Fiecare oaspete are obligatia la check in de a prezenta receptionerului actul de identitate (carte de identitate sau pasaport valabil). Fiecare persoana adulta trebuie sa se legitimeze. Nu este suficient un act de identitate pentru o camera dubla. Hotelul isi rezerva dreptul de a nu caza oaspetii fara acte identitate.
Numele care figureaza pe voucher agentie trebuie sa coincida cu numele oaspetilor prezenti la check-in.
3. Oaspetii au accesul gratuit la plaja privata a hotelului. Sezlongurile de pe plaja nu se rezerva ci se ocupa in ordinea sosirii pe plaja a oaspetilor. Prosoapele pentru plaja/ piscina se acorda in schimbul unui card special, primit de la Receptia Hotelului in momentul cazarii si se returneaza in ziua plecarii.
In cazul in care oaspetele nu returneaza cardul in ziua check-outului, va achita o taxa de 100 lei/card.
4. Parcarea gratuita a autoturismelor persoanelor cazate in hotel se poate face in spatiile amenajate in fata hotelului, in limita disponibilitatii.Nu pot fi rezervate locuri de parcare de catre personalul hotelului. La iesirea din parcarea hotelului, oricand pe durata sejurului, LOCUL DE PARCARE NU POATE FI RETINUT, LA INTOARCERE ACCESUL FIIND POSIBIL NUMAI DACA MAI SUNT LOCURI INCA LIBERE. Hotelul dispune si de un garaj subteran monitorizat, unde accesul autoturismului este contracost (12 eur/ zi), pe baza de rezervare prealabila in functie de disponibilitate. Pentru a evita blocajele din parcare oaspetii sunt rugati sa lase numarul masinii si numarul de telefon la receptie.
5. Cerintele de upgrade de tip de camera sau vedere la mare se discuta cu Departamentul Rezervari inainte de a se caza, nu in ziua de check-in la receptie. Aceste modificari se pot efectua conform politicii tarifare, contracost si in functie de disponibilitate.
6. Accesul la Centrul Spa este inclus in tarif pentru cei care au achizitionat pensiune completa. In caz contrar accesul este contracost 75 lei/ persoana/zi.
7. In perioada 10.07-31.07.2024 CENTRUL IAKI SPA va fi inchis pentru lucrarile de mentenanta anuala. Sunt disponibile serviciile de masaj si terapiile pe piscina exterioara.
8. Oaspetii sunt obligati sa prezinte la check-in un card de credit valid pentru garantare, hotelul isi rezerva dreptul de a preautoriza suma aferenta cazarii sau minibarului (500 lei).
9.NU ESTE PERMIS in interiorul hotelului accesul cu animale de companie!
10. Fumatul NU ESTE PERMIS in interiorul hotelului cu exceptia spatiilor special amenajate: terasa (taxa penalizare fumat in camera 100 euro/zi).
11. Hotelul accepta la plata urmatoarele carti de credit: Visa, MasterCard, American Express, Eurocard.
12. Din motive comerciale si sanitare, categoric nu se admite introducerea in incinta hotelului si depozitarea in camera sau pe balcoane a produselor alimentare si bauturilor aduse din exterior. Utilizarea echipamentelor de gatit/ incalzit in camerele de hotel este strict interzisa. Hotelul isi rezerva dreptul de a evacua din hotel persoanele care aduc si utilizeaza astfel de echipamente.
13. In camere nu exista frigidere casnice, ci numai mici racitoare hoteliere, tip minibar, destinate exclusiv pastrarii bauturilor miniaturale, specifice acestui tip de serviciu. Racitoarele minibar nu sunt in masura sa pastreze alimente, cu atat mai mult nu pot asigura pastrarea alimentelor pentru sugari si copii mici. Folosirea racitorului in alte scopuri decat cel de minibar implica o taxa de 10 euro/zi/camera.
14. Hotelul dispune in fiecare camera de casete de valori cu introducere de cod personal. Oaspetii sunt rugati sa depuna valorile pe care le au cu ei in aceste casete. Administratia hotelului nu raspunde de obiectele sau valorile uitate, pierdute, nesupravegheate sau neprotejate, oriunde s-ar produce disparitia acestora, in incinta hotelului sau perimetrul exterior proprietatii.
15. Regimul demipensiune este format din mic dejun si pranz/ cina. Oaspetii trebuie sa isi aleaga tipul mesei de la momentul rezervarii.
Micul dejun i pranzul se servesc incepand cu a doua zi de cazare i inclusiv in ziua plecarii. In prima zi se intra cu cina, doar in cazul achizitionarii pensiunii complete sau demipensiunii cu cina.
Serviciile de masa platite in avans, mic dejun, pranz sau cina se servesc in regim bufet in cazul in care se asigura numarul de minim 30 persoane, in caz contrar va fi disponibil un serviciu set menu.
Pentru accesul la pranz/ cina este obligatorie purtarea bratarii inmanata la receptie la momentul cazarii;
Demipensiunea/ pensiunea completa se serveste in interiorul celor doua restaurante (Ballroom sau Coriolis), terasa restaurantului este destinata doar oaspetilor a la carte.
16. Pe durata sejurului, la mesele bufet, inclusiv la micul dejun, nu este permisa parasirea spatiilor alocate servirii mesei cu bauturi sau produse alimentare. Pentru cazurile exceptionale medicale, oaspetii se vor se adresa sefului de sala.
17. Administratia hotelului nu isi asuma responsabilitatea pentru copiii lasati nesupravegheati in spatiile din incinta hotelului, plaja, piscina sau perimetrul exterior al proprietatii.
18. Daca durata sejurului se scurteaza din motive independente de hotel, hotelul nu are obligatia a de a restitui contravaloarea noptilor neconsumate.
19. Daca sunt persoane care perturba linistea celorlalti oaspeti in camerele de hotel sau spatiile comune, hotelul isi rezerva dreptul de a evacua oaspetii respectivi.
20. Recomandam decenta si respect atat fata de ceilalti oaspeti, cat si fata de personal. Nu vor fi acceptate in restaurant, lifturi si receptia hotelului persoanele imbracate necorespunzator.

Spa Etiquette
Oaspetii cazati in hotel, ce au acest serviciu inclus in pachetul de servicii achizitionat, pot accesa gratuit centrul de relaxare o data pe zi, in acel moment primind de la Receptia Spa un prosop si papuci destinati folosirii piscinei.
Programarea-Pentru o mai buna desfasurare a activitatii, procedurile solicitate de oaspeti necesita programare. Programarea se face in avans la Receptia Spa, in functie de disponibilitate. Este necesara mentiunea preferintelor oaspetilor. Ce tip de terapeut se doreste: femeie/ barbat. Confortul oaspetilor este cel mai important lucru pentru noi.
Probleme medicale-Oaspetele necesita o consultatie medicala, inainte de efectuarea procedurilor, recomandam sa se comunice maseurului orice afectiune medicala.
Copii-Accesul copiilor la piscina se va face doar sub supravegherea unui adult, iar la sala de fitness accesul acestora este permis dupa varsta de 17 ani.
Folosirea piscinei si a saunelor.Pentru a asigura un mediu curat si igienic, se va folosi dusul inainte de accesarea saunei si a piscinei. Se va purta casca de protectie in apa piscinei. Este interzis accesul in piscina persoanelor cu plagi deschise, dermatite sau alte boli transmisibile. Centrul isi rezerva dreptul de a refuza accesul in piscina persoanelor care prezinta afectiuni ale pielii.
Obiecte pierdute- Iaki Spa nu este raspunzator pentru pierderea obiectelor personale, de aceea sugeram ca obiectele de valoare sa nu fie lasate nesupravegheate.
Plata serviciilor- serviciile efectuate la Spa se achita la inceputul efectuarii lor la Receptia Spa sau se pot incasa impreuna cu serviciile hoteliere.
Folosirea echipamentelor - pentru a evita unele neplaceri, va rugam sa respectati instructiunile de folosire afisate si recomandarile personalului Iaki Spa.

LOCALIZARE
Hotelul este situat la 20 de metri de plaja. Plaja: larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare.

SERVICII MASA
se acorda in cadrul Restaurantului Iaki, categoria 4 stele, micul dejun in sistem bufet suedez, pranzul si cina in sistem bufet suedez (minim 30 de persoane inscrise) sau sistem serviciu la farfurie.

FACILITATI COPII
In camera dubla standard se accepta maxim 2 adulti si 1 copil de 4 ani, fara pat suplimentar. In camera dubla superior se accepta maxim 3 adulti si un copil cu varsta de 5 ani , fara pat suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie