Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

INFORMATII GENERALE
Nautic Family Club este un complex turistic, situat pe malul marii, ideal pentru o vacanta de vara pentru intreaga familie.

FACILITATI UNITATE
Dotari generale: restaurant cu o capacitate de 80 de locuri, loc de joaca pentru copii -acces gratuit, internet -gratuit, plaja proprie amenajata cu acces gratuit- se ofera 2 sezlonguri si o umbrela, in limita disponibilitatilor.
Servicii incluse: acces gratuit la plaja privata (2 sezlonuri + 1 umbrela/ camera dubla), prosoape de plaja; acces gratuit la centrul SPA (doar pentru sauna umeda, sauna uscata, salina, sala fitness, pe baza de programare; serviciile de masaj si de tratament vor fi oferite contra cost); acces gratuit la game room (pe baza de programare); animatie gratuita pentru copii; acces la locul de joaca exterior; acces la piscina privata;
Sala de conferinta este un spatiu elegant, ideal pentru evenimentul tau, privat sau in scop de afaceri. Aceasta este modulara, putand fi departajate spatii cu o capacitate cuprinsa intre 30 si 100 persoane, in functie de nevoile companiei tale. De asemenea, exista un spatiu dedicat pentru coffee break si socializare.
Sala este echipata cu ecran de proiectie, videoproiector, flipchart, instalatie de sonorizare, lumina dimabila, TV, acces internet wireless. In functie de nevoile companiei tale, sala poate fi amenajata in stil u-shape, classroom, boardroom sau teatru.
Sala de sedinte, cu o suprafata totala de 30 m2, este dotata cu o masa ovala pentru maxim 20 participanti, scaune confortabile, flipchart, instalatie de sonorizare, lumina dimabila, TV si acces internet wireless.
Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber cu acces gratuit.

Regulament clienti:
1. Fiecare oaspete are obligatia la check-in de a prezenta receptionerului actul de identitate (carte de identitate sau pasaport valabil). Fiecare persoana adulta trebuie sa se legitimeze. Nu este suficient un act de identitate pentru o camera dubla. Complexul isi rezerva dreptul de a nu caza oaspetii fara acte identitate. Conform Codului de Conduita privind Prevenirea si Protejarea Copiilor de Exploatarea Sexuala in Turism, adultii insotiti de copii pana la 14 ani, vor prezenta certificatul de nastere al copilului sau pasaportul, precum si orice alt inscris prin care se face dovada relatiei de rudenie. Adultii insotiti de copii peste 14 ani, vor prezenta cartea de identitate a copilului sau pasaportul, precum si orice alt inscris prin care se face dovada relatiei de rudenie.
2. Numele care figureaza pe voucherul emis de agentiile colaboratoare ale unitatii de cazare trebuie sa coincida cu numele oaspetilor prezenti la check-in. Nautic Family Club nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea datelor inscrise pe voucherele de servicii emise de catre agentiile de turism partenere ; vor fi onorate strict serviciile mentionate in acestea si cazate persoanele inscrise (adulti si copii), in tipurile de camere solicitate si confirmate, numai pentru perioada inscrisa in voucher. Orice serviciu sau solicitare suplimentare vor fi solutionate prin adresarea directa a acestora departamentului de rezervari sau receptiei, in limita disponibilitatii de moment si cu suportarea de catre turist a taxelor / diferentelor de tarif aferente.
3. Alocarea camerelor se face in functie de disponibilitatea de cazare din ziua check-in-ului. Din acest motiv nu putem garanta un anumit etaj, camere alaturate sau situate intr-un anumit sector al cladirilor. Solicitarile de acest gen sunt considerate preferinte ale turistilor pe care incercam sa le satisfacem in limita disponibilitatilor, fiind exclusa insa garantarea.
4. Din motive comerciale si sanitare, categoric nu se admite introducerea in incinta complexului si depozitarea in camera sau pe balcoane a produselor alimentare si bauturilor aduse din exterior. Utilizarea echipamentelor de gatit/ incalzit in camerele de cazare este strict interzisa. Administratia complexului isi rezerva dreptul de a evacua din complex persoanele care aduc si utilizeaza astfel de echipamente.
5. Fiecare spatiu de cazare este prevazut cu casete de valori cu cheie sau introducere de cod personal. Oaspetii sunt rugati sa depuna valorile pe care le au cu ei in aceste casete. In cazul in care intampinati greutati in utilizarea seifurilor va rugam sa va adresati personalului complexului pentru instructiuni. Administratia unitatii nu raspunde de obiectele sau valorile uitate, pierdute, nesupravegheate sau neprotejate, oriunde s-ar produce disparitia acestora, in incinta unitatii de cazare sau perimetrul exterior proprietatii.
6. Pe durata sejurului nu este permisa parasirea spatiilor alocate servirii mesei cu bauturi sau produse alimentare. Pentru cazurile exceptionale, medicale, oaspetii se vor adresa sefului de sala. De asemenea in conditiile impunerii respectarii distantarii sociale se poate opta pentru servirea meselor in regim take away, in recipiente de unica folosinta, in camera.
7. La check-in se vor inmana cardurile electronice de acces in camera ce vor fi active doar pe durata sejurului respectiv, intre orele de check-in si check-out comunicate. Daca pe parcursul sederii intampinati dificultati in utilizarea cardurilor sau ati optat pentru check-out confirmat de personalul complexului va rugam sa va adresati receptiei pentru
solutionarea problemei / prelungirea valabilitatii cardului pana la ora de check-out stabilita. La eliberarea camerelor turistul are obligatia predea la receptie toate cardurile de acces detinute, iar in caz de pierdere sau deteriorare irecuperabila se va achita o taxa in valoare de 50 Lei/card.
8. Pentru accesul in cadrul complexului este obligatorie purtarea bratarii inmanate la receptie la momentul cazarii. Bratarile sunt diferentiate prin culoare, in functie de regimul de masa rezervat: mic dejun, demipensiune sau pensiune completa. Pentru a beneficia de serviciile de masa rezervate este obligatorie purtarea bratarii atat de adulti cat si copiii cu varsta peste 6.99 ani!
9. Fumatul nu este permis in interiorul complexului cu exceptia spatiilor special amenajate: terasa (taxa penalizare fumat in camera 400 Lei/zi).
10.Orice bun din dotarea complexului Nautic Family Club, lipsa, deteriorat, patat sau rupt de catre client va fi achitat de catre acesta, conform tarifelor practicate la receptie. Lista poate fi consultata oricand, la cerere.
11.Oaspetii complexului beneficiaza de acces gratuit la piscina exterioara si plaja privata, la sezlonguri si umbrele, in limita disponibilitatilor. Sezlongurile de pe plaja nu se rezerva, ci se ocupa in ordinea sosirii pe plaja a oaspetilor.
12.Prosoapele gri/albastre regasite in camera sunt destinatele utilizarii la plaja sau la piscina. Prosoapele albe sunt destinate utilizarii doar in camera de cazare.
13.Accesul la Game Room este oferit gratuit clientilor cazati in Nautic Sport si Nautic Luxury, doar pe baza de rezervare in prelabil, in limita disponibilitatilor si in cazul in care nu exista norme generale de sanatate/securitate care sa interzica functionarea. Pentru disponibilitate si rezervari va rugam sa va adresati receptiei din corpul Nautic Luxury.
14.Accesul la Centrul Spa (sauna umeda, sauna uscata, salina, sala de fitness, dusuri emotionale) este oferit gratuit pentru clientii cazati in complex, si contracost pentru ceilalti clienti; serviciul se ofera pe baza de rezervare in prealabil, in limita disponibilitatilor si in cazul in care nu exista norme generale de sanatate/securitate care sa-i interzica functionarea.
15.Spa Etiquette
Oaspetii cazati in cadrul complexului, ce au acest serviciu inclus in pachetul de servicii achizitionat, pot accesa gratuit centrul de relaxare o data pe zi;
Programarea: Pentru o mai buna desfasurare a activitatii, procedurile solicitate de oaspeti necesita programare. Programarea se face in avans la Receptia Spa, in functie de disponibilitate.
Probleme medicale: recomandam sa se comunice maseurului orice afectiune medicala.
Copii: Accesul copiilor la sauna se va face doar sub supravegherea unui adult, iar la sala de fitness accesul acestora este permis dupa varsta de 17 ani.
Folosirea saunelor: pentru a asigura un mediu curat si igienic, se va folosi dusul inainte de accesarea saunei.
Obiecte pierdute: Nautic Spa nu este raspunzator pentru pierderea obiectelor personale, de aceea sugeram ca obiectele de valoare sa nu fie lasate nesupravegheate.
Plata serviciilor: Serviciile contra cost efectuate la Spa se achita la inceputul efectuarii lor la Receptia Spa sau se pot incasa impreuna cu serviciile turistice.
Folosirea echipamentelor: Pentru a evita unele neplaceri, va rugam sa respectati instructiunile de folosire afisate si recomandarile personalului Nautic Spa.
Sedintele de masaj se ofera contra cost si pe baza de programare in centrul SPA Nautic.
16. Nu este permis accesul in centrul SPA si nici la piscina persoanelor care au consumat bauturi alcoolice.
17. Administratia unitatii de cazare nu isi asuma responsabilitatea pentru copiii lasati nesupravegheati in spatiile din incinta complexului, plaja, piscina sau perimetrul exterior al proprietatii. De asemenea parintii / insotitorii minorilor isi asuma responsabilitatea pentru deteriorarile / comportamentele neadecvate ale acestora in spatiile comune (restaurant, piscina, locuri de joaca).
18. Daca durata sejurului se scurteaza din motive independente de de societatea noastra, complexul nu are obligatia de a restitui contravaloarea noptilor neconsumate.
19. Daca sunt persoane care perturba linistea celorlalti oaspeti in camerele de cazare sau spatiile comune, administratia complexului isi rezerva dreptul de a evacua oaspetii respectivi.


DESCRIERE CAMERE:
Twin standard (fara balcon): 2 paturi twin 90x200 ce pot fi alipite, baie proprie cu cabina de dus, fotoliu extensibil ( 195 x 80 cm ), fara balcon (25mp);**
Twin standard (cu balcon): 2 paturi twin 90x200 ce pot fi alipite, baie proprie cu cabina de dus, fotoliu extensibil ( 195 x 80 cm ), balcon cu mibilier (25mp2);**
Dubla standard (cu balcon ingust 1m): pat dublu matrimonial 180X200, baie proprie cu cabina de dus, balcon dimensiuni mici ingust 1m, (30 m2);
Dubla superior (cu balcon): pat dublu matrimonial 180X200, baie proprie cu cabina de dus, balcon cu mobilier suprafata 35 m2;
Dubla superior cu vedere frontala la mare (cu balcon): pat dublu matrimonial 180X200, baie proprie cu cabina de dus, balcon cu mobilier, (35 m2);
Camera de familie (fara balcon): pat dublu matrimonial 180X200, canapea extensibila (120 x 200 cm), baie proprie cu cabina de dus (40 m2);
Camera de familie (cu balcon): pat dublu matrimonial 180x200, canapea dubla extensibila ( 145 x 200 cm ), baie proprie cu cabina dus dublu, balcon cu mobilier (40mp);
Apartament Junior: situat la ultimul etaj, are un living la primul nivel cu canapea extensibila ( 200 x 160 cm ), zona relaxare, baie cu cabina dus, balcon ingust 1 m; la nivelul superior, pat dublu matrimonial 180X200, baie proprie cu cabina de dus, balcon ingust 1 m, (60 m2);
Apartament Duplex cu vedere frontala la mare: situat la ultimul etaj, apartamentul dispune de vedere frontala la mare, are un living la primul nivel cu canapea extensibila ( 180 x 145 cm ), zona relaxare si bar, baie cu cabina dus, balcon cu mobilier; la nivelul superior, pat dublu matrimonial 180X200, baie proprie cu cabina de dus, balcon, (70 m2);
Apartament Jacuzzi cu vedere frontala la mare: situat la ultimul etaj, apartamentul dispune de vedere frontala la mare,are un living la primul nivel cu canapea extensibila (195 x 150 cm), zona relaxare, baie cu cabina dus, balcon cu mobilier; la nivelul superior, pat dublu matrimonial 180x200, baie proprie, jacuzzi in dormitor cu vedere spre mare, balcon, (70 m2); Apartament duplex King (cu balcon): situat la ultimul etaj, apartamentul dispune la primul nivel de un living spatios cu canapea, zona relaxare si birou, baie cu cabina dubla de dus,
MENTIUNI:
In spaiile interioare ale complexului, fumatul nu este permis, exceptand spaiile special amenajate: terasa restaurantului.
*La camere twin, daca se solicita cazarea a 2 adt si 1 copil lt; 11.99 ani se va adauga MD

Dotari camere: aer condiionat, articole de toaleta, minibar, prosoape pentru plaja, seif, smart TV, telefon, uscator de par, acces internet wireless gratuit.Camerele duble de familie au in plus fata de camerele duble, o canapea extensibila.Camerele duble de familie au vedere spre oras si nu au balcon. Apartamentele dispun de living cu canapea extensibila la primul nivel si de dormitor cu pat dublu la nivelul superior.

LOCALIZARE
Nautic Sport Luxury Club este localizat intr-o zona linistita, in prima linie de la plaja, intre Mamaia Nord si Navodari.

SERVICII MASA
Se acorda in unitatea restaurant Nautic Sport, cu o capacitate de 80 locuri.
Mic dejun in sistem bufet suedez sau continental. Pentru mesele suplimentare exista un meniu, extras din meniul principal al restaurantului), ce contine in jur de 10 preparate de baza (atat pentru adulti cat si pentru copii) din care se poate comanda la alegere.
Masa de pranz este formata din : supa crema / ciorba zilei (la alegere) ; fel principal servit cu salata si garnitura (la anumite preparate); apa plata / minerala (0.5 l) / pers /masa.
Cina este formata din : fel principal ; desertul zilei ; apa plata / minerala (0.5 l) / pers /masa.

FACILITATI COPII
Un copil intre 0-7 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun fara pat suplimentar.
Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie