Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

INFORMATII GENERALE

Hotel Craiasca este situat in centrul statiunii Ocna Sugatag, langa bazinele cu apa sarata.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Capacitate hotel Craiasca: 60 camere duble, 3 apartamente.


FACILITATI UNITATE
Baza de tratament a hotelului are o suprafata de 800 mp si este destinata tratarii urmatoarelor afectiuni: reumatismale degenerative, abarticulare, neurologice periferice si a afectiunilor ginecologice. Proceduri majore: balneatie cu ape minerale, hidroterapie, kinetoterapie, masoterapie, bai galvanice , aplicatii parafina. Tratamentele sunt efectuate sub supravegherea personalului medical.
Proceduri adiacente: terapie respiratorie, electroterapie, magnetoterapie, ultrasunete, solux, laser, kinetoterapie de grup la sala.


DESCRIERE CAMERE
Camerele sunt dotate cu TV si minibar.


SERVICII DE MASA
Mesele sunt servite in restaurantul CLASIC 2* cu o capacitate de 248 locuri.


Agrement/Sport: strand cu apa minerala (3 bazine); terenuri de sport: fotbal, handbal si tenis de camp (toate cu bitum); sauna cu o capacitate de 12 persoane.


Pentru turistii cazati in Hotel Craiasca se asigura gratuit intrarea la bazinele cu apa minerala.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif de turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie