Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

INFORMATII GENERALE
Pensiunea Holiday este amplasata in statiunea balneoclimatica Ocna Sugatag.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Pensiunea Holiday are la ora actuala statutul unui RESORT, deoarece cuprinde doua capacitati de cazare clasificate la 3 stele, un restaurant traditional si clasic clasificat la 3 stele, salon pentru servit micul dejun, sala de conferinta. Pensiunea Holiday situata in statiunea balneo-climaterica Ocna Sugatag, in inima Maramuresului istoric la 18 Km de Sighetu Marmatiei si la 6 Km de DN18.


Cele doua corpuri de cazare dispun de 50 de locuri de cazare, amplasate in camere duble, triple, cu 4 locuri si apartamente. Toate camerele sunt clasificate la 3 stele, avand baie proprie (dotate cu uscatoare de par, dus si cada), balcon, minibar, tv, wifi. Incalzirea este centralizata si se realizeaza cu ventiloconvectoare sau calorifere.

DESCRIERE CAMERE
Camere duble dispun de pat matrimonial sau 2 paturi twin.
Camerele triple dispun de un pat matrimonial i un pat single.
Camerele cvadruple dispun de un pat matrimonial i 2 paturi twin sau 2 paturi matrimoniale.
Apartamentele sunt formate din doua camere nedecomandate. In una din camere se afla un pat matrimonial, iar in cealalta se afla 2 paturi twin sau un pat matrimonial. Unul dintre apartamente dispune de o singura baie, iar cel de-al doilea apartament dispune de 2 bai.


Check in dupa ora 13.00
Check out inainte de ora 11.00

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie