Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PENSIUNEA CASA DINAINTE.


Descriere

Casa Dinainte e sinonim cu ospitalitatea neaos ardeleneasca, cand, mai demult, oamenii pastrau o incapere special destinata oaspetilor, unde se regaseau cele mai bune asternuturi si perne, pentru cei care innoptau sau era un spatiu primitor si calduros destinat intalnirilor si socializarii. Casa Dinainte era cel mai de pret lucru pentru fiecare gospodar, deoarece era cartea de vizita sociala si fiecare familie se straduie sa aiba cea mai frumoasa, curata si primitoare incapere. Acolo, oamenii munceau, se sfatuiau sau sarbatoreau, era epicentrul fiecarei gospodarii.
Dotari: camere duble 13, restaurant traditional 40 locuri, terasa 40 locuri, sala conferinte 40 locuri, zona SPA (piscina interioara, jacuzzi, camera salina,butoi sauna cu foc pe lemne). Teren sport sintetic 12x24m

Camere duble EXTERIOR: camera de doua persoane 20 mp, situata la 10 m de cladirea principala, incalzire prin pardoseala. Pat matrimonial, 2 noptiere, dulap dublu, umerase, masuta de cafea cu 2 fotolii, baie proprie cu cabina dus, chiuveta, vas WC, oglinda, prosoape, dozator sapun, hartie, televizor prin cablu, internet gratuit.

Camere duble INTERIOR: camera de doua persoane 20 mp, situata in cladirea principala, incalzire cu convectoare. Pat matrimonial, 2 noptiere, dulap dublu, umerase, masuta de cafea cu 2 fotolii, baie proprie cu cabina dus, chiuveta, vas WC, oglinda, prosoape, dozator sapun, hartie, televizor prin cablu, internet gratuit.

Piscina interioara ofera modalitatea perfecta de relaxare, atat pe timp de vara cat si in zilele friguroase de iarna. Cu 30 de sezlonguri, butoaie de jacuzzi, sauna si camera salina, aveti modalitatea perfecta de a petrecere zilele de recreere. Varsta minima pentru acces la SPA este 12 ani !!!
Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie