Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

INFORMATII GENERALE
Camerele duble 2 stele confort - standard nu au balcon.
Camerele duble 2 stele confort - superior au balcon.
Hotel Venus este o varianta optima pentru turistii care doresc un sejur de tratament la pret avantajos. Hotel Venus este situat in centrul statiunii Slanic Moldova, pe Strada Mihai Eminescu numarul 1, in apropierea primelor izvoare minerale din statiune.
Sunt disponibile oferte:
Cazare minim 2 nopti.
Cazare cu pensiune completa si tratament minim 5 nopti.
O saptamana la Slanic Moldova, 6 nopti in sezon si 7 nopti in extrasezon (6 nopti + 1 gratis, noaptea gratis doar cazare, fara masa si tratament).
Sanatate la Hotel Venus, 10 nopti in sezon si 11 nopti in extrasezon (10 nopti + 1 gratis, noaptea gratis doar cazare, fara masa si tratament).
Seniori 55 plus, minim 6 nopti sezon, minim 7 nopti extrasezon (1 noapte gratis - noaptea gratis doar cazare, fara masa si tratament)
Tratament balnear complet, 16 nopti in sezon si 17 nopti in extrasezon (16 nopti + 1 gratis, noaptea gratis doar cazare, fara masa si tratament).
Vacanta in familie 5 nopti intrare duminica in sezon, 6 nopti intrare duminica in extrasezon (5 nopti + 1 gratis, noaptea gratis doar cazare, fara masa si tratament).

FACILITATI UNITATE
Hotel Venus dispune de parcare proprie cu o capacitate de 40 de locuri gratuita (in limita disponibilitatii), lift, masaj, sauna, teren de sport, biliard, seif la receptie, terasa si gradina de vara.
Baza de tratament este amenajata pentru tratarea afectiunilor aparatului digestiv, hepato-biliare, cailor respiratorii, metabolice si de nutritie, asociate. Proceduri in sectia de electroterapie: ionizari, curenti diadinamici, ultrasunete, magnetodiaflux, unde scurte, inhalatii. Proceduri in sectia de hidroterapie: bai cu bule, bai de plante, bai galvanice, dus subacval, dus scotian, sauna. Se efectueaza de asemenea si tratamente cu parafina si masaje manuale partiale si generale, cure cu ape minerale numai cu recomandarea medicului. Apele minerale carbogazoase, dar si microclimatul de salina (Salina Tg. Ocna) sunt hotaratoare in tratamentele aplicate de personalul de specialitate.

DESCRIERE CAMERE
Hotelul dispune de 10 etaje si 450 de locuri de cazare, impartite in 195 de camere duble twin, 9 semi-apartamente si 8 apartamente. Camerele duble sunt dotate cu balcon (cele cu vedere spre fata hotelului, cca jumatate din camere, restul fiind fara balcon), 2 paturi twin sau pat matrimonial (putine), televizor, telefon si baie proprie. Apartamentele sunt formate din hol, living, dormitor si baie proprie, dispun de pat matrimonial in dormitor si canapea extensibila in living si au 2 televizoare. Camerele duble 2 stele confort - standard nu au balcon.
Camerele duble 2 stele confort - superior au balcon.

POLITICI
Check-in ora 16:00, check-out ora 12:00.
Sunt acceptate animale de companie de talie mica, contra cost.

SERVICII DE MASA
Hotelul Venus dispune de 3 unitati de alimentatie publica: restaurant, bar de zi si terasa. Restaurantul are capacitatea maxima de 220 de locuri, in sistem a la carte sau meniu fix. Formatia muzicala a restaurantului este prezenta in fiecare seara, cu exceptia serii de luni.
Programul restaurantului este de la 8:00 la 23:00, zilnic. Barul de zi este deschis zilnic de la 8:00 la 23:00.

FACILITATI EVENIMENTE
Hotelul Venus ofera posibilitatea de a organiza conferinte prin cele 2 sali de 150 si respectiv 40 de locuri, pe care le pune in mod gratuit la dispozitia grupurilor cazate. Salile de conferinta au acoperire wireless pentru internet, flipchart si ecran de proiectie.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie