Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PRIMERA DRU HOTEL AND SPA


Descriere

INFORMATII GENERALE
Primera Dru Hotel and Spa, deschis la inceputul anului 2019, situat departe de agitatia orasului se afla in Tautii-Magheraus.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Perfect pentru o minivacanta departe de zgomotul orasului, Primera Dru Hotel and Spa este hotelul destinat celor care cauta o combinatie de relaxare, reincarcare si recuperare. Posibilitatile de petrecere a timpului aici sunt multiple, atat pentru cupluri, cat si pentru o familie cu copii, hotelul avand un centru spa cu servicii numeroase - de la piscine interioare, exterioare, tobogane cu apa, locuri de joaca pentru copii, pana la saune, jacuzzi, bazine cu apa sarata, saloane de masaj, kinetoterapie, gimnastica in apa.DESCRIERE CAMERE
Camera single are o suprafata de 15 mp. Facilitati: televiziune prin cablu, acces internet WI-FI gratuit, clima, acces cu cartela magnetica, geamuri fonoizolante, detector de fum, telefon, mocheta, suport de bagaj, seif, birou de lucru, lenjerii damasc, fotoliu extensibil, kit de igiena, buretel de silicon pentru pantofi, oglinda de machiaj, uscator de par, halat de baie si papuci.


Camera dubla Standard are o suprafata de 22 mp, dotat cu pat matrimonial sau paturi twin. Facilitati: televiziune prin cablu, acces internet WI-FI gratuit, clima, acces cu cartela magnetica, geamuri fonoizolante, detector de fum, telefon, mocheta, suport de bagaj, seif, birou de lucru, lenjerii damasc, fotoliu extensibil, kit de igiena, buretel de silicon pentru pantofi, oglinda de machiaj, uscator de par, halat de baie si papuci.


Suprafata camerei duble Premium este de 29 mp, dotat cu pat matrimonial sau paturi twin. Facilitati: televiziune prin cablu, acces internet WI-FI gratuit, clima, acces cu cartela magnetica, geamuri fonoizolante, detector de fum, telefon, mocheta, suport de bagaj, seif, birou de lucru, lenjerii damasc, fotoliu extensibil, kit de igiena, buretel de silicon pentru pantofi, oglinda de machiaj, uscator de par, halat de baie si papuci.Suprafata camerei duble Deluxe este de 33 mp, dotat cu pat matrimonial sau paturi twin. Recomandat cuplurilor care doresc o experienta romantica, fiind foarte spatioasa si dotata cu cada in dormitor.
Facilitati: televiziune prin cablu, acces internet WI-FI gratuit, clima, acces cu cartela magnetica, geamuri fonoizolante, detector de fum, telefon, mocheta, suport de bagaj, seif, birou de lucru, lenjerii damasc, fotoliu extensibil, kit de igiena, buretel de silicon pentru pantofi, oglinda de machiaj, uscator de par, halat de baie si papuci.Suprafata apartamentului este de 43 mp. Recomandat familiilor cu copii, oferind un spatiu generos compus din doua incaperi si o baie. Camerele sunt dotate cu pat matrimonial, canapea extensibila si mese de lucru.
Facilitati: televiziune prin cablu, acces internet WI-FI gratuit, clima, acces cu cartela magnetica, geamuri fonoizolante, detector de fum, telefon, welcome package (cafea si ceai), mocheta, suport de bagaj, seif, birou de lucru, lenjerii damasc, canapea extensibila, kit de igiena, buretel de silicon pentru pantofi, uscator de par, halat de baie si papuci.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie